Site-Wide Activity Forums Support and Feedback Posts appearing in the activity stream and not in the forum

6 replies, 4 voices Last updated by  Xavier 5 years, 4 months ago
  • Author
    Posts
  • #8136

    Xavier
    Participant
    @xavier

    I guess the title says it all.
    It happened twice in the German Tea Festival and it started this morning.

    Strange, isn’t it?

  • #8137

    Robert Godden
    Participant
    @thedevotea

    I added a new topic to the forum yesterday and it just vanished.

  • #8138

    Jackie
    Keymaster
    @jackie

    Strange, now these posts are here. We’ll look into it. We’ve done some upgrades so maybe linked.

  • #8139

    Robert Godden
    Participant
    @thedevotea

    Mine was particularly galling as it was ALL ABOUT ME. I would have expected it to be announced with trumpets or something, not quietly strangled.

  • #8140

    Jackie
    Keymaster
    @jackie

    @thedevotea But the odd thing is, yours I can’t even see in the activity stream. The missing forum posts are showing up in the stream but not here. But yours is gone to the tea heavens it seems. What was it called?

  • #8142

    peter
    Keymaster
    @peter

    I’m trying to track this, reports of vanishing posts can be added to this thread. I need to see how pervasive the problem is. I updated the forum software the day before this started to happen, so its likely related to bug in the update – I just need to figure out how and way.

    @thedevotea what was the title of your post? If I know it, I can check the database for it to see if it even was saved to the database. Also, what behavior did you see when you clicked the “submit” button? Did the post save at all and then vanish, or did it just vanish after hitting “submit”?

  • #8145

    Xavier
    Participant
    @xavier

    Nothing special. Everything was normal.

You must be logged in to reply to this topic.